Да взимаш, казват, "Простамол"
и грижите ще са далече.
Не пия ли грам алкохол,
ставам и перфектен вече.
Ако не пуша, малко ям,
ще стана с идеално тяло.
А лягам ли си вечер сам -
направо щастието цяло.
Ей, че грижат се за мен!
Иска ми се да заплача.
Но, аз нали съм гьотверен -
по собствени пътеки крача.
Ментета пия до повръщане,
макар главата ми да пуши.
При яденето няма връщане -
пържоли, наденици, суши.
Цигари смъркам със наслада
и дробът бял е станал чер.
Нямам в любовта преграда -
на Казанова съм авер.
Така че, хорските съвети
за мен излишни са все пак,
защото мойта лампа свети
дори и в непрогледен мрак!
© Георги Янков All rights reserved.