Feb 19, 2010, 10:52 AM

Съвършенство. 

  Poetry » Love
462 0 3

Когато нощем звезди

изгреят на небето и

луната освети земята.

Тогава - когато потъна в

дълбините на съня.

Тогава виждам -

най-красивите очи на този

свят.

Съвършенство блика от

тялото на любимата жена

с най-милото и добро сърце

на планетата

Земя.                                                                                                                                

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??