19 февр. 2010 г., 10:52

Съвършенство. 

  Поэзия » Любовная
459 0 3

Когато нощем звезди

изгреят на небето и

луната освети земята.

Тогава - когато потъна в

дълбините на съня.

Тогава виждам -

най-красивите очи на този

свят.

Съвършенство блика от

тялото на любимата жена

с най-милото и добро сърце

на планетата

Земя.                                                                                                                                

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??