Jan 31, 2021, 9:46 AM

Таи се... 

  Poetry
167 0 0

остане ли се

без

образование —

 

не може

да помогне

покаяние

 

а и при все че

в нещо

се избива —

 

таи се скръб

и празнота

горчива

 

образованието

възпитава

 

крепи

усмихва и

ощастливява

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??