31.01.2021 г., 9:46 ч.

Таи се... 

  Поезия
168 0 0

остане ли се

без

образование —

 

не може

да помогне

покаяние

 

а и при все че

в нещо

се избива —

 

таи се скръб

и празнота

горчива

 

образованието

възпитава

 

крепи

усмихва и

ощастливява

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??