Jun 4, 2008, 10:20 PM

Тайнствена нощ 

  Poetry » Love
631 0 2
Тайнствена нощ

С ухание на липов цвят богата,
нощта пристига, прегръща я луната.
Със звездни нишки небето е обвила,
влюбени сърца е някъде дълбоко скрила.

Топли устни нежно се докосват,
с тихи думи, може би, се омагьосват.
Сливат се душите в тайнството на мрака,
любовта на лунен лъч ги чака.

© Вероника Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??