4 июн. 2008 г., 22:20

Тайнствена нощ 

  Поэзия » Любовная
632 0 2
Тайнствена нощ

С ухание на липов цвят богата,
нощта пристига, прегръща я луната.
Със звездни нишки небето е обвила,
влюбени сърца е някъде дълбоко скрила.

Топли устни нежно се докосват,
с тихи думи, може би, се омагьосват.
Сливат се душите в тайнството на мрака,
любовта на лунен лъч ги чака.

© Вероника Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??