Oct 1, 2009, 4:46 PM

Там някъде... 

  Poetry » Phylosophy
506 0 3

ТАМ НЯКЪДЕ

 

 

Там някъде, в светлините

на дансинга и на бара,

танцувате или седите

с догарящата цигара...

 

Там някъде, в тъмнината

тъжно бляскат бижута -

примамки за непознати

пийнали парвенюта...

 

Там някъде, в тези чаши,

които сега допивате

лежи страхът и се плашите -

тази нощ с кой ще заспивате...

 

Там някъде днес душите ви

в тази музика са се скътали...

Какво толкова, че изтрит е

от тайна сълза гримът ви...!

 

Там някъде, отпред,  чака

едно такси с маршрут за някъде,

за да ви отведе в мрака,

прегърнати пак от някого...

 

 

01/10/2009

© Георги Ванчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??