Dec 13, 2011, 8:17 PM

Теб и любовта 

  Poetry » Love
492 0 0

На плажа всеки ден ще идвам,

теб ще те намирам там,

с усмивка ти ще ме посрещаш

и целувка ще ми пращаш.

 

Морето отстрани ни гледа

и се радва, знам това,

морето ще е нашата стихия,

а любовта ни орисия.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??