На плажа всеки ден ще идвам,
теб ще те намирам там,
с усмивка ти ще ме посрещаш
и целувка ще ми пращаш.
Морето отстрани ни гледа
и се радва, знам това,
морето ще е нашата стихия,
а любовта ни орисия.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados