Aug 29, 2007, 12:19 AM

Тежиш 

  Poetry
605 0 12
Отлюспвам те.
Наум... за сега,
макар че има
струйка любов.
Не мога да излъжа
и себе си.
Ще ми липсват
шума от дъха ти,
мекотата на пръстите.
Сърцето се свива.
Обичам те повече
какъвто те искам.
Схващаш ли?
Постоянно се свличаш
по стълбата,
минаваш под летвата
и тежиш оловен
на шията,
а просторът тъй син е.

© Галя Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??