May 6, 2024, 5:47 PM

Телякът в женската баня (18+) 

  Poetry
168 1 5

ТЕЛЯКЪТ В ЖЕНСКАТА БАНЯ (18+)

 

И – тъй като душа и тяло храня,

си казах аз: – Ох, баня! Ох, че кеф! –

цаних се за теляк във женска баня,

да взимам на петнайсти някой лев.

 

Подходих в занаята отговорно –

назаем взех две тривки и сапун.

Изгледах за целта бая софт порно –

във XXL мъжете са тайфун!

 

И с трепет във душата се наточих

за своя първи тежък трудов ден.

Положих върху мраморните плочи

една девойчица със адски тен!

 

Така я сапунисах, че ми стана

дъхът на пара – и се накълби.

Богиня Афродита! – в морска пяна,

за мене ли родена? Може би.

 

То бива-бива всякакви пропорции! –

разтривах аз – и скърцах с мъдреци.

Сега разбрах що всички царедворци

до днешен ден са с мозък на скопци.

 

Аз сякаш в Рая масажирах Ева –

поливах я със тасчето си – триж!

Наместо да й взема десет лева,

тя си отиде – с тъпия бакшиш.

 

Безплатен на света е само плажът.

А петъкът е безпаричен ден...

Девойчици, повярвайте! – щом кажат –

масажът е безплатен – с кеф! – от мен.

© Валери Станков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??