ТЕЛЯКЪТ В ЖЕНСКАТА БАНЯ (18+)
И – тъй като душа и тяло храня,
си казах аз: – Ох, баня! Ох, че кеф! –
цаних се за теляк във женска баня,
да взимам на петнайсти някой лев.
Подходих в занаята отговорно –
назаем взех две тривки и сапун.
Изгледах за целта бая софт порно –
във XXL мъжете са тайфун!
И с трепет във душата се наточих
за своя първи тежък трудов ден.
Положих върху мраморните плочи
една девойчица със адски тен!
Така я сапунисах, че ми стана
дъхът на пара – и се накълби.
Богиня Афродита! – в морска пяна,
за мене ли родена? Може би.
То бива-бива всякакви пропорции! –
разтривах аз – и скърцах с мъдреци.
Сега разбрах що всички царедворци
до днешен ден са с мозък на скопци.
Аз сякаш в Рая масажирах Ева –
поливах я със тасчето си – триж!
Наместо да й взема десет лева,
тя си отиде – с тъпия бакшиш.
Безплатен на света е само плажът.
А петъкът е безпаричен ден...
Девойчици, повярвайте! – щом кажат –
масажът е безплатен – с кеф! – от мен.
© Валери Станков Todos los derechos reservados