Feb 11, 2014, 11:46 PM

Ти 

  Poetry » Love
624 0 0

Ти


Вълнуваш. Искам! Питам.
Будувам. Чакам. Литвам.
Пристигам. Стихвам… Тръпна…
Замисляш. Дишам. Стъпвам.

Изгряваш. Бързаш! Палиш.
Усмихваш. Топлиш. Галиш…
Лекуваш! Водиш. Крачиш.
Прегръщам. Чувствам. Значиш!


На Павел Николов

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??