Dec 16, 2006, 6:36 AM

ти 

  Poetry
813 0 2

Ти си много, всяка моя нужда

Ти си моят плам и моята сълза

Ти си най-светлата ми радост

В момент на черна тъмнина

Ти си най-непреодолимата тъга

В дъждовен ден си моята дъга

Ти си най-потайната мечта

Ти - жарта на моята душа

Ти си топлият примамлив пясък,

Всяка вълна на морето...

Ти си звезда с неотминал блясък,

Грееща в непрогледния мрак на небето.

Ти - ехо от незатихващия гръм...

От изгасналия огън - черен дим...

Копнежът си на моята мечта.

Този, който връща ме в реалността

Ти си много, всеки мой страх

От съня си будя се във уплах

Щом те няма...

Ти си много и много ми взе

Опита се да ме поставиш в своите нозе...

Ти си много и ще останеш в мен

Един красив, неувяхващ спомен...

© Илияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??