Ти си много, всяка моя нужда
Ти си моят плам и моята сълза
Ти си най-светлата ми радост
В момент на черна тъмнина
Ти си най-непреодолимата тъга
В дъждовен ден си моята дъга
Ти си най-потайната мечта
Ти - жарта на моята душа
Ти си топлият примамлив пясък,Всяка вълна на морето...
Ти си звезда с неотминал блясък,
Грееща в непрогледния мрак на небето.
Ти - ехо от незатихващия гръм...
От изгасналия огън - черен дим...
Копнежът си на моята мечта.
Този, който връща ме в реалността
Ти си много, всеки мой страх
От съня си будя се във уплах
Щом те няма...
Ти си много и много ми взе
Опита се да ме поставиш в своите нозе...
Ти си много и ще останеш в мен
Един красив, неувяхващ спомен...
© Илияна Все права защищены
Поздрав!