Dec 22, 2010, 3:12 PM

Ти дойде 

  Poetry » Other
1095 0 23

Ти донесе в света Светлина,

но нямаше кой да я види.

Колко жалко!

Ти свали от безкрая

покой и тишина,

но нямаше кой да ги приеме.

Колко глупаво!

Ти дойде между хората

с такава огромна Любов,

но кой ли щеше

да я почувства.

Колко тъжно!...

© Татяна Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??