22 дек. 2010 г., 15:12

Ти дойде 

  Поэзия » Другая
1101 0 23

Ти донесе в света Светлина,

но нямаше кой да я види.

Колко жалко!

Ти свали от безкрая

покой и тишина,

но нямаше кой да ги приеме.

Колко глупаво!

Ти дойде между хората

с такава огромна Любов,

но кой ли щеше

да я почувства.

Колко тъжно!...

© Татяна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??