Jul 19, 2008, 5:32 PM

Ти и Тя 

  Poetry » Other
541 0 1
 

Симетрия харесваш и неопределеност.

От толкова теореми си противоречиш.

Странен си, това си е твоя награденост

да казваш много и когато замълчиш.

 

В науки точни криеш се неопознат,

че строят се с тях най-здравите стени.

А лирика те блазни, проза или авангард.

Кой ли би успял да доближи?

 

И доде се браниш от ъгли и остриета,

и доде по постове умират си  мечти.

Тя ще прелети над  всички укрепления

и неочаквана, но чакана ще покори.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??