Oct 31, 2024, 6:48 AM

Ти помниш ли 

  Poetry » Love
49 1 0

Ти помниш ли? Потънахме в очите
и казахме си всичко ний без глас.
Разтърсващата тръпка на душите
в оковите на болка – ти и аз…

 

Ти помниш ли не знам, но помня всичко.
Изгарящи искри прибрах ги в мен.
Ще кажеш ти, че пиша стих лиричен.
Не пиша аз – сърцето, всеки  ден.

 

Не ми отнемай тръпката красива!
Животът  ми е драма не една…
А този поглед той ми дава сила,
когато по неравен път вървя.

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??