Аз мога да ти подсигуря
максимален комфорт и разположение.
Само ти обаче решаваш
дали да бъдеш себе си.
Мога да те срещна с враждебност,
а защо не - с безразличие.
Но не от мен зависи
доколко ще бъдеш личност.
© Надежда Тошкова All rights reserved.