19 мар. 2021 г., 07:39

Ти решаваш 

  Поэзия » Другая
688 0 1

Аз мога да ти подсигуря 

максимален комфорт и разположение.

Само ти обаче решаваш 

дали да бъдеш себе си.

Мога да те срещна с враждебност, 

а защо не - с безразличие.

Но не от мен зависи 

доколко ще бъдеш личност.

 

 

© Надежда Тошкова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Направѝ най-трудното - стани господар на самия себе си »

25 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??