Jul 2, 2009, 4:54 PM

Ти си... 

  Poetry » Love
705 0 1

Ти си...

 

 

Ти си бил някъде там -

толкова близо до мен.
Понякога на километри,

а друг път и на метри от мен.
Преди не съм знаел за твоето съществуване,

но съм те срещал.
Бил си там! Години по-късно те срещнах
и разбрах, че теб те има.
Сега си до мен - с мен си ти!
Направи ме толкова щастлив,

колкото не съм бил никога.
И продължаваш да го правиш...
Ти преобърна моя ден и направи така,

че вечер да не заспивам без теб!

© Георги Куманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??