Ти си...
Ти си бил някъде там -
толкова близо до мен.
Понякога на километри,
а друг път и на метри от мен.
Преди не съм знаел за твоето съществуване,
но съм те срещал.
Бил си там! Години по-късно те срещнах
и разбрах, че теб те има.
Сега си до мен - с мен си ти!
Направи ме толкова щастлив,
колкото не съм бил никога.
И продължаваш да го правиш...
Ти преобърна моя ден и направи така,
че вечер да не заспивам без теб!
© Георги Куманов Всички права запазени