Jul 17, 2009, 3:30 AM

Ти си всичко това 

  Poetry
2295 0 6

Ти си всичко това ®

 

Ти си мое греховно желание!

Ти си вечен огън и жива вода!

Ти си всичко, което съм искала!

Ти си всичко за мен на света!

 

Ти си моята  болка нестихваща!

Ти си светлият лъч след дъжда!

Ти си звездата, изгряла в очите ми!

Ти си пъстрата, цветна дъга!

 

Ти си вятърът, галещ  косите ми!

Ти си  ухание  с дъх на море!

Ти си моето тайно желание!

Ти си  тайфунът  в моето сърце!

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??