Луд съм, луд съм, много съм луд!
Много те моля, "дай ми картечница".
Има ли лед не роден в адски студ?
Има ли думи неописани в речници?
Ще ти повтарям като кречетало
че те обичам, като тигър ревнив!
И нека се върне, като бумеранг и махало
Любовта! И направи живота красив.
Колебание - кофа с отпаднал боклук,
миришещо силно, на страх и съмнение
ще го изхвърля с обелките лук.
Спорът излишен е. Ти си за мене!
© Ангел Милев All rights reserved.