14 янв. 2018 г., 14:34

Ти си за мене 

  Поэзия » Любовная
501 2 7

Луд съм, луд съм, много съм луд!
Много те моля, "дай ми картечница".
Има ли лед не роден в адски студ?
Има ли думи неописани в речници?

 

Ще ти повтарям като кречетало
че те обичам, като тигър ревнив!
И нека се върне, като бумеранг и махало
Любовта! И направи живота красив.

 

Колебание - кофа с отпаднал боклук,
миришещо силно, на страх и съмнение
ще го изхвърля с обелките лук.
Спорът излишен е. Ти си за мене!

© Ангел Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??