Jun 14, 2020, 1:12 PM

Тиха 

  Poetry » Other
743 0 0

Тиха… носталгична нежност по една...

отминала любов …

Сякъш си отиде безнадеждно,

но дочувам ли вълшебния ѝ зов…?

Сякъш е очакване отново,

да проскърца старата врата

и да ме докосне с нежно слово…

Дъх на обич, роден от Есента…!

© Вени Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??