14 июн. 2020 г., 13:12

Тиха 

  Поэзия » Другая
742 0 0

Тиха… носталгична нежност по една...

отминала любов …

Сякъш си отиде безнадеждно,

но дочувам ли вълшебния ѝ зов…?

Сякъш е очакване отново,

да проскърца старата врата

и да ме докосне с нежно слово…

Дъх на обич, роден от Есента…!

© Вени Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??