ТИХА ВОДА
Тихо капят сълзите ми в тиха вода,
тихо бие сърцето... и после утихва...
Тихи кръгове тихо оставят следа
и рисуват чертите ти - с тиха усмивка...
Тихо гали страните ми тъжна луна,
тихо плаче раздяла горчива във мен...
Тихо връща се моята стара вина,
тихо идва и нощният вятър студен...
Тихо стапя сълзите ми тиха вода...
Тихи кръгове в нея тихо се сменят...
Идва утро - от сълзите няма следа,
ала болката тихо стене във мене...
© Георги Ванчев All rights reserved.