9 jul 2009, 15:23

Тиха вода 

  Poesía
820 0 12

ТИХА ВОДА

 

Тихо капят сълзите ми в тиха вода,
тихо бие сърцето... и после утихва...
Тихи кръгове тихо оставят следа
и рисуват чертите ти - с тиха усмивка...

Тихо гали страните ми тъжна луна,
тихо плаче раздяла горчива във мен...
Тихо връща се моята стара вина,
тихо идва и нощният вятър студен...

Тихо стапя сълзите ми тиха вода...
Тихи кръгове в нея тихо се сменят...
Идва утро - от сълзите няма следа,
ала болката тихо стене във мене...

© Георги Ванчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??