Научих се да си живея тихо.
Без блясък и без суета.
Научих се да страдам тихо.
Без крясъци и във тъмнина.
Научих се да те обичам тихо.
С всеки удар тих на моето сърце.
Така и ще си ида тихо,
прегръщайки се с моите ръце.
© Маргарита Ангелова All rights reserved.