29 oct 2024, 7:01

Тихо 

  Poesía
72 1 2

Научих се да си живея тихо.

Без блясък и без суета.

Научих се да страдам тихо.

Без крясъци и във тъмнина.

Научих се да те обичам тихо.

С всеки удар тих на моето сърце.

Така и ще си ида тихо,

прегръщайки се с моите ръце.

 

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??