Aug 4, 2009, 10:46 AM

Тишина... 

  Poetry
483 0 5

Как

проблясват

и жарят

очите ти...

Разсъбличат ме.

Миг -

като сън.

И

се сбъдвам -

с Луната

закичена.

Тишина -

укротена

от звън.

© Донка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??