Jan 8, 2017, 1:08 PM

Тишината ти идва на гости 

  Poetry » Other
362 0 6

Шшт,
успокой се сърце.
Тишината ти идва на гости.
Ще онемееш
щом те вземе в ръце...

Там ли си още?!

 

 

22.10.2016

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??