8 ene 2017, 13:08

Тишината ти идва на гости 

  Poesía » Otra
340 0 6

Шшт,
успокой се сърце.
Тишината ти идва на гости.
Ще онемееш
щом те вземе в ръце...

Там ли си още?!

 

 

22.10.2016

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??