Oct 2, 2024, 6:09 PM

То е 

  Poetry
56 0 0

Някой знае ли го, къде се намира?

Подскача в главите ни, трудно стопира.

 

Криволичи, прескача през дните ни трудни

но намира своите начини, да ни събуди.

 

То, е нашето желание, мъничко, крехко,

пърха неканено и разтърсва ни леко.

 

Гнезди във фантазии, рисува ни мир,

нищо не ще ни опази, ако не го усмирим.

 

То е крилото на птичка, шарена, бърза.

Безплатно, със своето ласо ни връзва.

 

Там където е нужно да сложим охрана,

за  да влиза при нас, единствено с покана!

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??