Dec 2, 2008, 8:31 PM

Точно в пет бях 

  Poetry » Love
553 0 3

Точно в пет бях

 

Имах среща с очите ти,

за които нарисувах тялото си

по свой образ и подобие.

 

Но те няма да видят

раните, белезите,

които набрах в градината на ада.

 

Ще открият само Нарциса

на болката и любовта.

А аз отдавна ще съм си тръгнала.

© Андриана Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??