Точно в пет бях
Имах среща с очите ти,
за които нарисувах тялото си
по свой образ и подобие.
Но те няма да видят
раните, белезите,
които набрах в градината на ада.
Ще открият само Нарциса
на болката и любовта.
А аз отдавна ще съм си тръгнала.
© Андриана Спасова Всички права запазени