Mar 14, 2009, 4:26 PM

Той! 

  Poetry » Love
688 0 1

Той е всичко, което желая.
Носи мирис на свежи цветя.


В него вярвам и него желая.
Как да имам, кажете, в нежна омая?!

 

 

Той е вечното лято и рая,
мой приятел и моя съдба.


Нямам нужда от друго до края,
Щом си имам във вкъщи дъга.

 

Той запали в мене искрата.
Нека огънят див ме гори.


Аз отдавна предадох душата,
две сърца в едно да туптят.

 

 

Той е малка сълза във окото...
Топъл полъх след тежък ден.


Само в него намерих доброто,

той е точно човекът за мен!

© Елена Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много хубаво и чувствено, дано винаги той да е човекът до теб.
Random works
: ??:??