Той е всичко, което желая.
Носи мирис на свежи цветя.
В него вярвам и него желая.
Как да имам, кажете, в нежна омая?!
Той е вечното лято и рая,
мой приятел и моя съдба.
Нямам нужда от друго до края,
Щом си имам във вкъщи дъга.
Той запали в мене искрата.
Нека огънят див ме гори.
Аз отдавна предадох душата,
две сърца в едно да туптят.
Той е малка сълза във окото...
Топъл полъх след тежък ден.
Само в него намерих доброто,
той е точно човекът за мен!
© Елена Трифонова Todos los derechos reservados