Jul 30, 2021, 9:42 PM

Толкова... 

  Poetry
187 0 0

 

 

      Толкова снимки,

      толкова спомени,

      толкова мечти

      с години гонени.

 

      Толкова мисли,

      толкова желания,

      толкова стремежи

      и пориви нежни.

 

      Толкова радости,

      толкова надежди,

      толкова скърби

      очите навеждат.

 

      Всичко на халост е,

      когато далече са

      и тримата - любимите.

 

 

 

 

© Лидия Кърклисийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??