Толкова снимки,
толкова спомени,
толкова мечти
с години гонени.
Толкова мисли,
толкова желания,
толкова стремежи
и пориви нежни.
Толкова радости,
толкова надежди,
толкова скърби
очите навеждат.
Всичко на халост е,
когато далече са
и тримата - любимите.
© Лидия Кърклисийска Всички права запазени