Mar 10, 2009, 9:49 AM

Толкова далеч 

  Poetry » Love
675 1 1

Обичам те, на толкова километри

сърцето ми за теб тупти.

По телефона сме на сантиметри,

но така болезнено ми липсваш ти!


Съзнанието пази твоя образ,

ръцете искат теб в нощта,

сърцето, свило се в гърдите, пита:

"Само мой ли си сега?"


Пореден телефонен звън

и думи нежни и красиви...

разпалват в нас

пожари диви...



И ето, днес си тук!

Лице в лице стоим, говорим си

както преди...

Ръцете вплетени държим и...

утре...

Само как боли!

утре...


Утре ще изпратя този влак

и с него... тебе...

На гарата сама оставам пак и...


Пореден телефонен звън
и думи нежни и красиви...


И утре... Утре ще сме пак със теб...

Кога?


 

09.03.09


 


© Поли Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??