Jul 12, 2021, 12:20 AM

Тони 

  Poetry » For kids
312 1 0

 

Тони обичаше

много бонбони,

за закуска, за обяд

хапваше ги с мармалад.

 

Но от толкова бонбони,

без зъби остана Тони,

И да видите сега,

кара само на вода.

© Ивета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??