Jan 22, 2016, 7:45 AM

Топло 

  Poetry » Love
273 0 2

Вярно е,

че има нещо в теб,

което ме кара

да се случа,

да се случа,

да стоя на тъмно,

да оставям вратата отворена,

да обичам студа,

а ти прекрасно знаеш

колко мразя да ми е студено

и че ме е страх от тъмното.

Обръщаш ме наопаки

и само мисля как отвътре

ще ти се харесам повече.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??