22.01.2016 г., 7:45 ч.

Топло 

  Поезия » Любовна
272 0 2

Вярно е,

че има нещо в теб,

което ме кара

да се случа,

да се случа,

да стоя на тъмно,

да оставям вратата отворена,

да обичам студа,

а ти прекрасно знаеш

колко мразя да ми е студено

и че ме е страх от тъмното.

Обръщаш ме наопаки

и само мисля как отвътре

ще ти се харесам повече.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??