Jan 30, 2007, 11:08 AM

Торта Европа 

  Poetry
747 0 1
'Торта Европа'

Направих торта видение.
С блат от стиропор,
Това силиконов крем ли е?
С пълнеж от цементов разтвор,
С пудра от гипс наръсих,
А надпис "Европа":
с мозайка отгоре поръсих.
Най-красивата торта стана
Само гладен ще остана.

© Ефр Праз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??