30 янв. 2007 г., 11:08

Торта Европа 

  Поэзия
746 0 1
'Торта Европа'

Направих торта видение.
С блат от стиропор,
Това силиконов крем ли е?
С пълнеж от цементов разтвор,
С пудра от гипс наръсих,
А надпис "Европа":
с мозайка отгоре поръсих.
Най-красивата торта стана
Само гладен ще остана.

© Ефр Праз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??