Нека вдигнем тост
за нашата раздяла!
С усмивка нашия живот
да продължим.
Светът на любовта ни чака,
да тръгваме вече не тъжим.
Страдах, мразех те и плачех,
но днес разбрах, че краят е начало.
Една любов внезапно си отива,
но друга чака ме заспала.
Нека вдигнем тост
за нашата раздяла!
Вече не боли,
сълзите са засъхнали,
а усмивката ми
отново пак блести.
Примирих се,
преживях те,
както всички други...
Но помни:
Пий за мене,
друга не ще така сърцето ти плени!
© Деница Гогова All rights reserved.